Blogg

 

Ny häst och uppdatering kring

Dark Lollipop

5/7  2017

Hej! Förlåt för att det inte hänt så mycket här på senaste men jag har tröttnat på käpphästar. Jag har iallafall sytt en ny käppis som heter You Make Me Brave som är en indianhäst. Mer om henne kan du läsa HÄR

Förresten det om Dark Lollipop, jag har länge tänkt att han borde förbättras då jag inte varit helt nöjd. Så nu har jag stoppat i mer vadd och gjort en ny fluffig man. Tejpen som han satt fast med i pinnen var tidigare brun men nu är den svart så den syns inte lika mycket. Blev klar för mer än 1 månad sedan men har tyvärr ingen bild.

 

Här kommer bilder på den nya hästen iallafall: 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Såld häst och ny kamera

30/4  2017

Hej! Nu finns det en ny häst, Björnbär. Han är dock såld typ innan jag ens hann klart med honom. ;D

Han är lite, lite sned och handsydd! I vanliga fall syr jag på symaskin då det går fortare och kräver mindre arbete. Men denna gång kände jag för att sy för hand så jag gjorde det. 

Den 26 april fyllde jag år och fick bland annat en mycket bättre kamera. Detta kommer göra så jag får finare bilder här. 

För er som vill läsa om Björnbär tryck HÄR

 


 

 

 

Nyheter

31/3  2017

HEJ!!! Idag har jag lite nyheter, nämnligen att min dator halft dött. Så just nu skriver jag på en annan. Sen så är det idag EXAKT ett år sedan jag startade denna hemsida. Hade tänkt flytta den för ett tag sedan men skiter nog i det. Aja, Hurra, hurra!

Jag har även sålt 3 käpphästar som ska flytta till samma ägare i helgen. De som är sålda är Marshmellow, Stella och Zendium. Efter att jag hade sålt de kom det ett mail från en som ville köpa Marshmellow. Dock var hon ju precis såld och de ville gärna ha en fjordhäst. Så tänkte sy en idag men känner att mitt käpphästintresse inte är lika stort längre. Har inte sytt någon på länge och inte heller fixat finare bilder på hästarna. Så jag vet inte.

Men ska ialllafall försöka få hästarna jag sålt till sålda käpphästar.

 

 


 

 

 

2 (!!!) fjordingar

28/2   2017 

Hej! Ja, nu har det gått ett sportlov och på måndag börjar jag. Men jag hade ju lovat nya ponnysar så jag sydde. Men känner att efter detta tar jag nog en paus. För det tog lång tid att sy dom eftersom jag inte riktigt hade lust. Men aja, nu till hästarna!

Den första är Lusanna, henne har jag hållit hemlig länge då jag sydde henne i Januari. Hon är gjord för att likna en riktig häst. Lusanna är jag väldigt nöjd men och kommer inte sälja henne för tillfället iallafall, sen vet man ju aldrig om framtiden.

Sen har vi Marshmallow. En muslack som jag planerat bara för att kunna ta fina bilder ihop med Lussanna och Habanero. Haha. Hon har väldigt lång fakta så det har tagit ett tag att få upp båda hästarna på hemsidan.

Sen har jag även ändrat bakrundsbilden här till de nya hästarna!

Här kommer lite bilder på de båda!

 

Sen till de failade bilderna för att en viss katt var med ;-)

Haha när man ställt ner hästen och katten kommer och strycker sig mot pinnen och hästen välter! Hänt mer än 1 gång ;-D

 

Här kan du läsa om käppisarna iallafall: :)

 


 

 

 

 

Hej!

29/1   2017

Det har inte blivit jättemycket uppdatering här på bloggen nu på senaste. Om ni vill ha inlägg oftare ber jag er att följa mitt instagramkonto kepphestar123. På sportlovet kommer nog nya käppisar och till er som inte orkar vänta så är nu Habanero till salu. Vi ses när vi ses! 

 


 

 

 

 

Santos

30/12   2016

Nu är Santos såld. Han blev såld igår när Magnus, hovslagare för de riktiga hästarna i stallet kom. Jag hoppas du får det roligt och bra hos din nya ägare. Om ni skulle vilja läsa om honom, eller någon annan häst som blivit såld, så tryck bara HÄR.

Nedan kommer bilder på Santos:

På sista bilden syns Santos och Magnus.

 


 

 

 

 

Jullov och Stella

21/12  2016

Jag har nu fått jullov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Och är klar med en ny häst nämnligen..............STELLA! Stella är en newforest och du kan läsa mer om henne HÄR!

Hon var rätt komplicerad att göra så det har tagit ett tag att göra klart henne.

Som ni ser på Stella bilderna var det tyvärr inte så mycket vinterväder. När jag skulle fota så ville dessutom ena örat ligga ner så fick slänga jättemånga där örat låg ner.

 


 

 

 

Julpynta med käpphästar?

16/12   -16

Går det verkligen att pynta med käpphästar? Såklart det gör!

 

Sticka bara denna lilla söta häst och trä på en polkakäpp. Mönstret hittar du HÄR.

Nedan är skimmeln jag har stickat! Tyvärr vill inte bilden va på rätt håll så ni får vända på huvudet istället.

 


 

 

 

 

Ny häst

3/12  -16

Nu har det kommit en ny FJORDING till stallet! Han heter Habanero har mysig vinterpäls. Läs mer fakta om honom HÄR.

Nu kommer lite bilder på honom. Ha det bäst, köp en häst!Bildresultat för tecknad häst med ryttare

PS. Det har kommit in nya saker till sidan tillbehör.

 


 

 

Sålda käpphästar

27/11  2016

Nu har Sockan, Zizon och Corall blivit sålda. Dom blev sålda till samma ägare vilket var roligt. Om du vill läsa om dom hittar du dom HÄR

Hejdå Sockan, Zizon och Corall, ha det bra!

 


 

 

 

JULPRIS!

18/11  2016

På hur många önskelistor står det inte en ponny högst upp? Men en ponny är dyr att köpa och dyr att ha. Därför vill jag tipsa om en käppis. Jag vet att det inte är samma sak som en egen häst, men när en ridlektion på ridskolan i veckan är för lite så kan det vara en liten tröst mot vägen till en egen häst.

Ett till plus (förutom priset) är att när det är minus 10 och snöstorm MÅSTE du inte gå ut och ta hand om käpphästen. Om du en dag skulle tröttna är det inte hela världen. En käpphäst nöjer sig med ett hörn i ditt rum att bo i. 

För att alla som vill ha en käppis i julklapp har jag nu gjort en julklapp till er: JULPRIS. Det betyder att flera saker på hemsidan är billigare. Ha en fin dag kära läsare så ses vi när vi ses.

 


 

 

 

Era käppisar!

15/10  2016

Jag har fått in 2 bilder på era käpphästar! Du ser dom nedan. :)

  

Fina käpphästar ni har! Fortsätt gärna att skicka in bilder på käppisar till mig. 

 


 

 

Zendium och Santos

2/10  -16

Nu finns det 2 nya käppisar i stallet! Dessa 2 är bröder och du kan läsa mer om dom HÄR. Dom är mina första hästar jag sytt på symaskin. Zendium var den första jag sydde, så Santos blev finare efter att ha övat på Zendium.

Här kommer några bilder på dem!

 


 

 

 

Bilder på käpphästar sökes

17/9  -16

Har du köpt käpphäst från Cherryberry och har bilder på den? Mejla då gärna in dom till mig! Gå in på fliken Meddelande för att skicka. Jag tänkte att jag skullle lägga upp dom här på bloggen då.

Om du har käpphäst men inte köpt den här ifrån får du självklart också mejla in bilder när du rider den, hoppar, sköter om den eller något helt annat (bara det är käpphästar). 

Tack på förhand! 

 


 

 

Philadelphia är såld

11/9  -16

Det var inte alls längesedan jag skrev att Vanilla var såld och igår blev Philadelphia såld. Har aldrig sålt 2 käpphästar så här tätt innan så det var roligt att jag kunde sälja dom som på löpande band. :-D

Ifall du vill läsa om honom så tryck HÄR

 


 

 

Hejdå Vanilla

9/9  2016

Nu är Vanilla såld. Hon ska flytta till Umeå, så resan blir lång men hon ska åka iväg ikväll. Jag kommer sakna henne, men är samtidigt glad att det går så bra för Cherryberry. Det trodde jag inte när jag startade hemsidan. Plus att det var överfullt i stallet. ;-)

 

Om du skulle vilja läsa om henne så gå in på Sålda käpphästar.

Har fixat så ni bara kan trycka på ''Sålda käpphästar''. Haha, stolt att jag lyckades.

 

Hoppas du får det bra Vanilla!

 


 

 

25 pinnar

4/9 -16

Tidigare i veckan fick jag ett paket av min pappa. I det fanns det 25 pinnar att göra käpphästar av. Tror inte jag kommer göra 25 hästar till, men det är bra att inte ha brist på pinnar.

Sen fick jag också bruna ögonknappar, några stora, några lite mindre. Tror dom stora passar bäst till käpphästarna. Tack för paket pappa, om du läser detta.

Hmm... Vad kan detta vara...

 

 


 

 

Ny ponny

 14/8 2016

Nu har det kommit en ny shettis till stallet. Hon heter Vanilla. Du kan läsa mer om henne på Mina käpphästar eller om du är intresserad av att köpa henne, för hon är till salu! Så kika in fliken Till salu.

Här kommer lite bilder på henne:

Jag har målat hennes ögon själv, dom var vita innan.

 


 

 

Kristall

1/8  2016

Nu har Kristall flyttat till ett nytt hem.

Om du vill läsa om Kristall klickar du bara på fliken Sålda käpphästar.

Lycka till i ditt nya hem Kristall

 


 

 

Chillie och Cola

24/7 2016

Nu är alla hästar hemma igen. Chillie och Cola har blivit sålda till samma familj för 500 kr inklusive frakt. Vi fick nämnligen packa in dom i ett paket med superkonstig form och skicka på posten. Jag hoppas det kommer fram snart. Jag är övertygad om att dom får det bra. 

Dom har nu blivit bortagna från fliken Mina käpphästar och Till salu. Ifall du vill läsa om dom finns faktan på Sålda käpphästar

 

 


 

Fjord-Sm

20/7 2016

Hej! Nu har Chillie, Kristall, Corall och Cola åkt till Fjord-Sm. Om du är där så finns dom till salu och du kan kontakta mig om du trycker på fliken Meddelande.

 

 


 

 

Shine like a diamond

16/7 -16

... är namnet på den nya käpphästen. Mer om honom kan du läsa om du trycker på Mina käpphästar eller Till salu. PS. jag har redan skrivit och klistrat in bilderna en gång innnan. Men datorn radderade det så fick skriva om.

 

 Diamant har även prickig pinne/kropp

 

 


 

Ny flik

4/7 -16

Nu finns det en ny flik på hemsidan! Där finns tillbehör till hästarna som jag självklart också gjort själv. Än så länge finns bara ett täcke men det kommer nog komma träns, repgrimmor och mer. Den heter Tillbehör.

 


 

2 nya hästar!

3/7 2016

Nu har det kommit 2 nya käpphästar! Dom heter Corall och Philadelphia och mer om dom kan du läsa om du trycker på fliken Mina käpphästar eller Till salu.

 Till dessa hästar har jag en ny slags stoppning som tyvärr var väldigt luftig och fluffig vilket gör att pinnen flyger av. Det är nog inte det man vill när man rider ut en runda i skogen. Därför har jag fått tejpa, som jag gjort på mina äldre hästar. Som ni kanke sett så gör jag på ett annat sett på mina nyare hästar.

 

Philadelphia 

 

 

Corall

 

            

Jag har målat Philips ögon själv. 

Dom var turkosa innnan.

 


 

 

Smulltron är såld

29/6 2016

Smulltron fick inte stanna så länge, men hon kommer nog få det bra hos sin nya ägare.

Det är väldigt fullt i stallet nu och snart kommer nya pållar! Så det var nog bra att hon flyttade. 

Hon är borttagen från fliken Mina käpphästar och även fliken Till salu. Men om du skulle villja läsa om henne så kan du gå in på filken Sålda käpphästar.

 

Vi kommer sakna dig Smulltron, men hoppas du får det bra!

 


 

Smulltron

24/6 2016

Nu har det kommit en ny fjording till stallet! Hon heter Smulltron och mer om henne kan du läsa under fliken Mina käpphästar eller Till salu.

  

 


 

Bild!

Nu har Chillie också fått en bild, så gå in på fliken Mina käpphästar elller Till salu för att se honom.

 

 


 

 

Ny häst i stallet

Nu har det kommit en ny FJORDING till stallet!!!

Han heter Chillie och mer om honom kan du läsa under fliken mina käpphästar eller till salu, för han är till salu. Dock krånglade bilderna, så han har ingen bild än. Men bilden kommer nog inom snar framtid.


 

Ny bakgrundsbild!

Nu är det en ny bild på körsbärsblommor!

 


 

Nu är Hallon såld

Hallon är såld och just nu finns det ingen fjording i stallet. Kanske kommer det, men måste nog sälja lite andra raser först då det är fullt i stallet. Jag hoppas du hittar din favorithäst. Dom har alla olika personligheter och jag har många olika raser. Men fjordhästarna har alltid varit populärast. Hallon är lite speciell för mig. Hon var min första egengjorda käpphäst och jag kommer sakna hennes vilda glada blick som alltid piggade upp stallet.

 

Hoppas du får det bra i ditt nya hem Hallon!

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.cherryberry.n.nu.

Alla bilder är tagna av mig, snälla ta inga bilder 

Nyhetsbrev

Nu har Cherryberry's käpphäststuteri skaffat Instagram! Följ mig gärna kepphastar123!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)