Tillbehör

Träns

Pris: 60 kr

 

Ett ganska komplicerat träns sytt efter Santos huvud, men passar även andra hästar med samma form på huvudet. Det är en nosgrimma som knäpps som vanligt under hakan och har ett kors ovanpå mulen. Det är en cikel mitt på korset med en vit fluffig platta under. Plattan syns inte så bra på bild då hästen på blden också är vit. Pannbandet är som ett V, men har inga strass-stenar. Tvådelat bett med blåa bettplattor. Gjort i fejkläder.

 

Träns

Pris: 50 kr

 

 

Svart träns i fejk-läder. Har små ljus, ljus rosa pärlor på pannbandet. Rakt, ej delat bett. Knäpps med kardborre under käken. Sytt efter Santos huvud men passar andra hästar med samma form på huvudet.

 

 

Täcke

Pris: 35 kr

 

 

Lila/rosa tunt fleecetäcke.Svart band med kardborre så man kan ändra storlek.

 

 

Grimskaft 

Pris: 40 kr

 

Ljus, ljus lila och lila grimskaft. Har pistolhake att knäppa fast med. Ca 50 cm långt. Har ni märkt att jag nu vet hur man gör grimskaften sådär randiga som riktiga är? Jag lärde mig hur man gör HÄR.

 

 

Grimma

Pris: 35 kr

 

Rosa-lila grimma i storlek medium. Gjord av fleece. Har en ring under mulen att knäppa grimskaftet i. Har kardborre under käken att knäppa ihop den med.

 

  

 

Grimskaft

Pris: 30 kr

Blått och lila grimskaft. Ungefär 40 cm långt och

har pistolhake att knäppa fast i grimman med.

 

 

 

Grimma 

Pris: 45 kr

Röd-orange grimma i storlek medium/large. Lätta att sätta på och ta av tack vare en pistolhake/spänne som går att knäppa upp på ena sidan. Då många har en käpphäst som är köpt i affären valde jag att på en bild använda Zizon som modell, min enda köpta häst. Jag var på en annan plats när jag tog bilden på Zizon och där var det sämre ljus, så därför ser grimman rosa ut.

 

Välkommen

Välkommen till www.cherryberry.n.nu.

Alla bilder är tagna av mig, snälla ta inga bilder 

Nyhetsbrev

Nu har Cherryberry's käpphäststuteri skaffat Instagram! Följ mig gärna kepphastar123!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)