Till salu

Ifall du är intesserad, gå till meddelande och skicka iväg. 

 

  

Shine like a diamond   pris: 200 kr

 

Mankhöjd: 132 cm

Kön: Hingst

Favoritgodis: Körsbär

Färg: Apelkastad

Tecken: -

Ras: Islandshäst

Ålder: 9 år

Personlighet: Namnet är väldigt långt så han kallas Diamant. Diamant kan tölta fint men blir lätt stark. Diamant är ganska knölig boxen och är svår att kratsa. Han vägar att tränsas om man inte har godis. Diamant står inte heller still när man ska hoppa upp. Innan, hos sin förra ägare fick han göra som han ville och är därför lite jobbig nu. Jag tränar honom, så han blir bättre och jag tror att ifall man tränar mer så kommer han bli ännu bättre.

 

 

 

Dark Lollipop  pris: 140 kr

MANKHÖJD:160 cm

KÖN:hingst

FAVORITGODIS:lakrits

FÄRG:svart

TECKEN: -

RAS:friserhäst

ÅLDER:8 år 

PERSONLIGHET:Lolli som han kallas är en bra dressyrhäst och lätt i kroppen som gör honom till en bra hopphäst med långa ben. Han har inte så lockig man för att vara friser. Han är rädd för älgar och kan bli het på tävlingar.  Han är utbildad till svår dressyr t.ex. kan han piaffer. Han har hoppat 110 cm. Det är ingen bra idé att ha honom med ston när man rider, då kan han bli lite okoncentrerad. Han är inget för en rädd ryttare, här går det undan.

 

 

 

Isadora  pris: 190 kr

MANKHÖJD:158 cm

KÖN:sto

FAVORITGODIS:äpplen

FÄRG:grå

TECKEN: -

RAS:ardenner

ÅLDER:18 år

PERSONLIGHET: Isadora är ett snällt gammalt avelssto, men nu ridhäst. Hon klarar inte stora hinder, men små hinder går bra. Hon passar en nybörjare som inte är tävlingsinrktad utan bara vill ha kul. Hon är inte inkörd. När Isadora kom hit var hon missskött och hade sår i munnen. Jag tror det har hänt en olycka när dom körde in henne för hon är jätterädd för vagnar och selar. När hon hade såren kunde jag bara rida med bettlöst och har sedan bara fortsatt. Hon gillar bäst att rida barbacka med en repgrimma med tyglar på. Hon är 99,9% trafiksäker och är en häst som du kan lita på. Hon är en ganska tung häst och hennes huvud guppar gärna i traven. Hon kan även lite westernridning.

 

 

Ally  pris: 200 kr

MANKHÖJD:150 cm

KÖN:sto

FAVORITGODIS:havre

FÄRG:gulbrun

TECKEN:bläs

RAS:american curly

ÅLDER:3 år

PERSONLIGHET:Ally har lockig man, lugg och svans. Hon har ganska liknande färger som Cola. Jag vet inte vad hon har för knäppt träns här ovan, men det var ända bilden jag hittade. Hon är inte inriden, utan bara lite "insutten". Hon är dock jättesnäll då jag arbetade mycket med henne som föl. Hon är van vid mycket, tecke, sele, träns, sadel, täcke, grimma, flughuva, fluspray m.m. Vattenkopp rekomenderar jag inte då hon gärna svämar över hela boxen. Hon är liiite luddigare än dom andra i pälsen. Hon är ganska känslig och kan hoppa till vid minsta smsljud, hon är även rädd för att bli ensam. Jag tror Ally kommer bli en bra allround häst.

 

Amigo  pris: 140 kr

MANKHÖJD:157 cm

KÖN:valack

FAVORITGODIS:gräs och äpplen

FÄRG:skimmel, född mörkgrå

TECKEN: -

RAS:lipizzaner

ÅLDER:7 år

PERSONLIGHET:Amigo har en liten konstig färg just nu, han håller på att bli skimmel. Han kan alla Spanska ridskolans rörelser och är inte rädd för något. Han är duktigast på spanks skritt. Amigo har ståman. Han är väldigt snäll och funkar som barnhäst, men då får han ju inte använding av sina spanska rörelser. Han är en ganska framåt häst. Säg INTE ARRIBA som betyder upp för då stegrar han, om du inte vill stegra då.

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.cherryberry.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Redigera denna sidokolumn.

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.cherryberry.n.nu.

Alla bilder är tagna av mig, snälla ta inga bilder 

Nyhetsbrev

Nu har Cherryberry's käpphäststuteri skaffat Instagram! Följ mig gärna kepphastar123!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)